Selvhypnose ved frykt for å prate i forsamlinger

Hypnose kan være en NATURLIG og EFFEKTIV måte å komme over frykten din for å prate i forsamlnger på. Hypnose kan faktisk få deg til og føle deg avslappet, tryggere og mere selvsikker når du skal prate i en forsamling.
Husk at du ikke er født med frykt for å prate i forsamlinger. Og siden du har lærte det, så kan du avlære det.

Denne CD/MP3-en har blitt utviklet ved å bruke de nyeste og kraftigste NLP/hypnose-teknikker. Den inneholder over 40 minutter med kraftige, positive posthypnotiske påbud og NLP visualiseringsteknikker som kan hjelpe deg og gi deg mer selvtillit og indre ro når du prater i forsamlinger - uansett størrelse på forsamlingen.

Desto mer nervøs du er, jo mer sannsynlig vil det være at du gjør feil. Få hjelp til å fortelle det underbevisste sinnet ditt at det er greit å slappe av når du prater i forsamlinger. Litt spent skal man være - for ha økt konsentrasjon. Men det er selvfølgelig stor forskjell på rolig, avslappet og fokusert fremføring, og frykt, nervøsitet og nerver. "Bli kvitt din frykt for å prate i forsamlingerr" vil hjelpe deg å slappe av, og se fremmover til en behagelig, avslappende opplevelse neste gang du skal prate i en forsamling.

Denne selvhypnose CD/MP3-en bruker flere av prinsippene som toppidrettsutøvere bruker i forbindelse med "mental trening."


  1. Frontend Selvhypnose ved frykt for å prate i forsamlinger $47 @ 50%
Sold by
Morten
Units sold
<10
Affiliate EPC
-
Refund rate
Not enough data to publish a refund rate for Selvhypnose ved frykt for å prate i forsamlinger.

Want to promote?

Sign up or log in to get your affiliate link for Selvhypnose ved frykt for å prate i forsamlinger